Reservasjonsvalg

Velg abonnement forespørselen gjelder

Merk deg at du via en mail i etterkant vil bli spurt om kopi av gyldig legitimasjon siden du ikke autentiserer deg med bankid.

Send bankID-bekreftelsen på nytt

Du kan be om å reservere deg mot at vi bruker personopplysninger for formål som ikke er nødvendig for å oppfylle lovpålagte plikter eller for å levere produkter og tjenester til deg. Du finner mer informasjon om bruk av personopplysninger til slike formål i vår personvernerklæring.


Kundeforståelse, innsikt og tilpasset innhold

OneCall kan behandle personopplysninger for å forstå kundene våre bedre, som for eksempel å forstå hvem som bruker app-ene våre slik at vi kan tilpasse innholdet til ulike kundegrupper.


Tjeneste - og produktforbedring

OneCall kan bruke personopplysninger for å forbedre tjenester og produkter som du har hos oss, som eksempel å tilby nye meldingstjenester eller tilby abonnementer med fri databruk for strømming av musikk eller video.


Test av systemer og løsninger

OneCall kan bruke personopplysninger til å sikre at produkter og tjenester som du har hos oss fungerer som de skal, for eksempel når vi oppgraderer våre datasystemer


Markedsføring

OneCall bruker ulike kanaler for å fortelle om tilbud og andre fordeler, for eksempel når vi har kampanjer på mobiltelefoner eller vi lanserer nye tjenester.

Jeg ønsker at OneCall ikke bruker følgende kanaler til markedsføring:

OneCall kan gi deg tilbud som er tilpasset til deg basert på grunnleggende kundeinformasjon som alder, hvor du bor, tidligere kjøpshistorikk og bruk av produkter og tjenester. Tilbudene kan eksempelvis bestå i å anbefale andre mobilabonnementer hvis du ofte må kjøpe datapakker eller å gi rabatter på tilleggsutstyr etter at du har kjøpt en ny mobiltelefon


Dine kontaktopplysninger

Skriv inn e-post adressen hvor du ønsker å motta personopplysningene og telefonnummer slik at vi kan kontakte deg om det skulle være noe.